Hemtentamen 2...

..är vad jag håller på med nu... Går sisådär. Med tanke på hur lite tid jag har haft till att jobba med det så är det ändå rätt okej faktiskt. Har lite smått att göra kvar och den ska vara inne på måndag så det ska nog gå.

Jag har jobbat inatt igen. Visst är det bra med pengar men jag tycker inte att det ger lika mycket som det tar att jobba. Jag hinner inte med det som jag egentligen ska göra. Så nu i fortsättningen ska jag inte jobba lika mycket. Försöka att inte göra iaf.

Såg halva idol igår, lyssnade på Andreas när han sjöng och sen lite halvt på de andra. Men det var ingen annan som var riktigt bra. Sam var helt okej. Men resten? Nja jag vet inte. Jag tror tjejerna är bättre i år faktiskt. Får hoppas att Andreas tar sig långt iaf:)

Jaha ja, det var väl det hela för denna gång.

Du, jag säger till när Alfred-bebbon kommer!:)

Förresten, Dennis och Andreas! Nu gör ni som ni har samvete till och svik inte oss trogna supportrar!:)

Grått

Det blir bara sämre och sämre... Kalmar FF alltså!=) Haha. Det skrev jag bara för att reta en viss person. Men igår var det segt. Det blir bara tråkigare och tråkigare att se dom. Inte lär det bli bättre de kommande matcherna heller eftersom de ska spela mot bottenlag, som de inte klarar av att spela emot.

Jaha ja.

13 september

Vilken orginell rubrik, jag kom på den helt själv!

Jaha nu sitter man här och väntar på Andreas. Vi skulle fixa med biljetter. Jag har hittat några riktigt bra, men de kanske inte är kvar när han kommer. Det tar sån tid för honom....

Jag kom på igår när jag inte kunde somna att jag älskar låttexter. Det är dem som bygger upp hela låten. Helst ska det vara djupa, sorgsna texter. Det är sådana texter som ger något. Det är fint.

Som sagt var, så har jag inte tid att vara här. Har fortfarande tusen sidor kvar att läsa på engelska. Trots att det kändes som om jag läste flera tusen igår. (Jag läste nog 15 sidor.)

No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and i blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through

Trött

Nu har jag jobbat två dagar i sträck. Det är riktigt jobbigt. Plus att jag ligger låååångt efter med historian. Flera tusen sidor på engelska. Jag som hatar engelska!

Sedan har jag en jobbig sak som följer efter mig vart jag än går. Hon har inget namn än. Så fort jag visar mig ute börjar hon gnälla och springa efter benen. Igår skulle jag köra ut bilen, vem sitter då bakom bilen och håller på att springa ut på vägen? Jag fick bära henne till mamma och sen springa till bilen och sticka. Just nu ligger hon i Dennis säng!:) Det är andra gången idag, för hon smet ifrån mamma förut och la sig där. Hon gillar väl hans rum på något sätt....

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay

Nybörjare, eller något?!

Jaha ja, vad ska man skriva här då? Hmm berätta vad man har gjort idag kanske..
Först gick jag upp, släppte in katten, tittade på tv och åt.. som vanligt alltså! Guud så spännande=)  Alla dör av nyfikenhet av vad som hände därefter... Mamma och jag åkte och träffade A-K och Andreas. Sen bar det av till Köpingsvik. Och så vidare och så vidare........ Men nu är jag hemma!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0