Historia................

Massor med historia. Massor att läsa. Massor att skriva. Men så lite tid.

Det var något jag tänkte på förut som jag skulle skriva, men jag minns inte vad det var... Det kommer kanske senare:)

From the pain that you drive into the heart of me

Skillnaden mellan dig och mig är att jag skulle göra allt för dig. Du skulle aldrig göra detsamma för mig.


Det ringer...

Under tre veckors tid eller något har en Barbro ringt till min mobil. Men jag har aldrig svarat utan hon har pratat in ett meddelande på mobilen, där hon säger: "Hej det är Barbro! När kommer du Gunnar och hjälper mig med det du skulle i trädgården? Vore bra om du hörde av dig!" Sen igår ringde en Gunnar till min mobil. Man kan ju undra ifall båda tror att mitt nummer är den andras eller om Gunnar bara skulle kolla vem jag var och att Barbro har ringt fel?

Jag tänkte

att jag skulle börja skriva lite mer regelbundet. Men det är svårt. Jag jobbar fortfarande med veckouppgiften som skulle ha varit inne i söndags (fast vi fick till slutet av nästa vecka på oss om vi ville, men det är ju skönt när det är klart). Jag är förhoppningsvis snart klar och har kommit en bra bit på nästa uppgift. Jag saknar motivation till att göra något av det. Så det får bli som det blir, bara det blir något.

Det gick inget vidare med pingisen igår. Eller jag vann ju när de två "fjantarna" spelade tillsammans, inte när de spelar var för sig. De har väldigt dåligt samarbete. Haha. Det gick inget vidare för Sverige igår heller, jag förstår fortfarande inte varför Anders Svensson ska vara med? För att han två gånger i sin karriär lyckats göra mål på snedträffar (eller okej, han hade väl lite tur med:P)? Finns det verkligen ingen som är bättre? Det borde inte vara så svårt att hitta...

Nähe, nu ska jag tillbaka in i kungens maktutveckling i Sverige fram till medeltiden, alltså hur den utvecklades och blev större eller vad man ska säga. Det är roligare än vad det låter. Jag lovar.


"Du finns där. Och nu har jag börjat se dig i drömmen med."

=)

- "Did I do that?"

gäss, dammråttor och en katt...

Det är vad min dag har bestått av. Först jagat gäss, städat bort dammråttor och slängt ut en katt..

Jag har varit själv hemma nästan hela dagen, så jag har hunnit med en hel del, men inte att plugga=/ och imorgon måste jag veta ifall jag ska söka något till nästa termin!!!! usch...

orka skriva mer, jag kanske skriver senare och berättar om när jag utklassade de andra i pingisen (om det blir någon pingis!)

// A.

I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and he's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know...


Onsdag

Idag har jag sovit, varit hos Dagmar (och sovit!), ätit och spelat pingis. Jag spelade mot Andreas och Andreas och jag vann allt som gick att vinna. När Tomas frågade hur det gick svarade jag att de var jättedåliga och han höll nog med mig om det;) Jag var ensam och hade det sämsta racket, ändå vann jag:)

Skulle bara påpeka det igen Lilla Andreas att jag vann!:)

Nu ska jag sova igen, jobba 01.30!

Herregud...

Varför skaffade jag en blogg överhuvudtaget när jag inte har något att skriva om? Varför försöker jag ens? Och nu när jag väl har en känner jag mig tvungen att skriva...

Vad ska jag skriva då.. hmm.. att Kalmar FF absolut inte vinner allsvenskan i år, att jag har varit på affären, att katten har fått ungar och allt annat utan betydelse för andra levande varelser.

Varje dag när jag sitter och tittar igenom våra tv-kanaler hittar jag nya (men vi brukar inte ha dem i mer än någon dag men men...). Idag hittade jag tv4 komedi eller vad den nu heter. Så jag såg att det skulle vara Räkna med bråk, kommer du ihåg när vi såg det Dennis? Alltid efter skolan, minns inte vilken klass vi gick i. Det var fortfarande ganska kul, Steve Urkel framförallt. Men det var bättre förr när man såg det, nu var det ganska fjantigt. Haha och igår såg jag Quack Pack! Kalle är för rolig när han inte kan prata, -"stigen är för amatörer!".

Nu har jag skrivit lite om sådant som egentligen aldrig behövde ha skrivits. Men jag gör det för att man ska. För att ni ska ha något att läsa ibland. Men ni skriver mycket bättre. Iallafall Dennis. Andreas har ju fastnat lite i det där Kalmar FF köret ibland;)



För jag har velat dö med stil

Låt ej din stolthet falla...

Låt ej din stolthet falla,
skrid ej du nakna
i hans armar ömt,
gå hellre bort i tårar
dem världen aldrig skådat
och aldrig dömt.

Det vore lätt och enkelt för rena barnahjärtan
att följa lyckans spår,
men våra själar kunna endast rysa.
För den som skådat smutsen i fröjdens korta vår
det intet återstår
än het förfrysa.


Edith Södergran

RSS 2.0